24/7 Lån låner ikke længere ud 24/7 Lån www.247lån.dk Contact Details:
Main address: København K, Danmark,
24/7 Lån ApS 24/7 Lån låner ikke penge ud
4 stars - based on 250 reviews
24/7 Lån - Ansvar

Ansvar

Ansvarlighed

24/7 Lån har en klar mission om, at vi vil ansvarlige i vores långivning og hvem vi låner penge ud til. Det er ikke tilstrækkeligt, at tilbyde hurtige og billige lån til kunder, hvis dette - ganske mod hensigten - skaber flere problemer for låneren, end det løser.

Vi er vores ansvar bevidst, og vi har derfor foretaget en række tiltag, med det formål at sikre, at vi kun yder gode og ansvarlige lån. For at opnå dette, har følger vi disse retningslinjer:

  1. Vi tilbyder aldrig et 24/7 Lån til en potentiel låner, hvis vi er i tvivl om, om lånet kan blive betalt tilbage indenfor den aftalte tid.

  2. Vi kontakter aldrig selv potentielle lånere, for at få dem til, at optage et 24/7 Lån hos os.

  3. Vi gør opmærksom på, at vores 24/7 Lån udelukkende bør benyttes kortfristet, og at en potentiel låner derfor ikke bør benytte 24/7 Lånet på anden vis.

  4. Vi undersøger altid om en potentiel låner er registreret i RKI eller Debitor Registret. Hvis låneren allerede har gældsproblemer, tilbyder vi ikke låneren et 24/7 Lån, idet vi ikke vil medvirke til, potentielt at gøre problemet større for låneren.

  5. En låner skal være fyldt 20 år, for at kunne optaget et 24/7 Lån. Vi mener ikke, at beslutningen om at låne penge på denne måde bør træffes af en person, der er yngre end 20 år, og dermed gammel nok til, at kunne overskue fordelene og ulemperne ved et 24/7 Lån.

  6. Første gang låneren optager et 24/7 Lån, kan låneren kun låne et begrænset beløb. Det beløb, som låneren kan låne, stiger i takt med, at låneren betaler sine lån tilbage rettidigt.

  7. Låntager bliver altid informeret om tilbagebetalingsdatoen pr. SMS og e-mail få dage inden, at lånet skal tilbagebetales. Dette sker for at hjælpe låntager med at undgå ekstra omkostninger.

For os, er dette ansvarlig lånevirksomhed, og vi afviger derfor ikke fra disse punkter.

Experian KreditStatus

Inden låneren optager et 24/7 Lån, foretager systemet en søgning i Experian KreditStatus for at se, hvor låneren allerede har optaget kortfristede lån. Oplysningerne fra KreditStatus indgår som en del af vores vurdering af, om låntageren kan optage et 24/7 Lån.

Alle 24/7 Lån registreres ligeledes i Experian KreditStatus.